Απεργια Πεμπτη : Gsee 24wrh Panelladikh Apergia Thn Pempth 10 Ioynioy Gia To Ergasiako Skai / Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Απεργια Πεμπτη : Gsee 24wrh Panelladikh Apergia Thn Pempth 10 Ioynioy Gia To Ergasiako Skai / Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.. Κινητοποιήσεις εργαζομένων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό την πέμπτη. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο εκφράζουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την πέμπτη 10 ιουνίου. Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πα.

Γενική πανελλαδική απεργία την πέμπτη (10.06.2021). Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πα. Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Κινητοποιήσεις εργαζομένων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό την πέμπτη. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

Apergia Sta Mmm Thn Pempth 10 Ioynioy Xwris Metro Hlektriko Tram H A8hna Eidhseis Nea To Bhma Online
Apergia Sta Mmm Thn Pempth 10 Ioynioy Xwris Metro Hlektriko Tram H A8hna Eidhseis Nea To Bhma Online from www.tovima.gr
Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές λεωφορείων του οασα. Α) την προκήρυξη της πρώτης γενικής απεργίας την πέμπτη 20/5 για να μην παρεμποδιστούν οι πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών (ενώ η αρχική απόφαση ήταν για γενική απεργία στις 19/5). Κινητοποιήσεις εργαζομένων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό την πέμπτη. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Στην κινητοποίηση θα πάρει μέρος και το συνδικάτο εργαζομένων στον οργανισμό αστικών συγκοινωνιών θεσσαλονίκης (οασθ). 24ωρη απεργία στα πλοία την πέμπτη. Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη 10 ιουνίου 2021, συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (mετρό, ησαπ και τραμ) στην απεργιακή κινητοποίηση των γσεε.

Με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη 10 ιουνίου 2021, συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (mετρό, ησαπ και τραμ) στην απεργιακή κινητοποίηση των γσεε. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές λεωφορείων του οασα. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. 24ωρη απεργία στα πλοία την πέμπτη. Α) την προκήρυξη της πρώτης γενικής απεργίας την πέμπτη 20/5 για να μην παρεμποδιστούν οι πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών (ενώ η αρχική απόφαση ήταν για γενική απεργία στις 19/5). Κινητοποιήσεις εργαζομένων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό την πέμπτη. Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες παραμένουν για ακόμα μία φορά όμηροι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουν γειτονιέ. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας.

Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου. Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας. Γενική πανελλαδική απεργία την πέμπτη (10.06.2021). Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πα.

Apergia Sta Mesa Metaforas Traboyn Xeirofreno Metro Hsap Kai Tram Thn Pempth 10 Ioynioy
Apergia Sta Mesa Metaforas Traboyn Xeirofreno Metro Hsap Kai Tram Thn Pempth 10 Ioynioy from newpost.gr
Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες παραμένουν για ακόμα μία φορά όμηροι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουν γειτονιέ. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πα. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Γενική πανελλαδική απεργία την πέμπτη (10.06.2021). Με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15/10/2020. Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου. Την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο εκφράζουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την πέμπτη 10 ιουνίου. Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας.

Γενική πανελλαδική απεργία την πέμπτη (10.06.2021).

Την πέμπτη 31 μαΐου 2018 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη. Την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο εκφράζουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την πέμπτη 10 ιουνίου. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Στην κινητοποίηση θα πάρει μέρος και το συνδικάτο εργαζομένων στον οργανισμό αστικών συγκοινωνιών θεσσαλονίκης (οασθ). Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη 10 ιουνίου 2021, συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (mετρό, ησαπ και τραμ) στην απεργιακή κινητοποίηση των γσεε. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. 24ωρη πανελλαδική απεργία από τους ναυτεργάτες στις 3 ιουνίου. Την απεργία αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των εσηεα, εσπητ, επηεα, επηεθ στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η ομοσπονδία συλλόγων υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας. Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου. Ολεσ και ολοι στην απεργια.

Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός!

Thn Pempth Oloi Stoys Dromoys Oloi Sthn Apergia 2021 Prwtomagia Rizospasths
Thn Pempth Oloi Stoys Dromoys Oloi Sthn Apergia 2021 Prwtomagia Rizospasths from www.rizospastis.gr
Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη. 24ωρη απεργία στα πλοία την πέμπτη. Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Στην κινητοποίηση θα πάρει μέρος και το συνδικάτο εργαζομένων στον οργανισμό αστικών συγκοινωνιών θεσσαλονίκης (οασθ). Διεξοδοσ αγωνιστικη συσπειρωση συλλογου ο περικλησ: Την απεργία αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των εσηεα, εσπητ, επηεα, επηεθ στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η ομοσπονδία συλλόγων υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας.

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη.

Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη. Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ). Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές λεωφορείων του οασα. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Διεξοδοσ αγωνιστικη συσπειρωση συλλογου ο περικλησ: Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη 10 ιουνίου 2021, συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (mετρό, ησαπ και τραμ) στην απεργιακή κινητοποίηση των γσεε. Ολεσ και ολοι στην απεργια. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες παραμένουν για ακόμα μία φορά όμηροι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουν γειτονιέ.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama